Buat duit dengan Tim GASA

Aku last sekali aku run benda nie pada tahun 2015, dan aku dah bayar hampir RM100,000 komisyen untuk produk aku keluarkan. Bukan nak kata aku buat banyak duit, aku nak kata benda nie berhasil kalau korang join apa aku buat.

Aku banyak fokus pada niche kewangan dan pelaburan. Topik yang memang aku minat sejak aku kecil, benda ini jarang ada ajar kat luar sana, kat universiti kat mana mana lah.

Aku decide untuk tahun 2018, aku mula semula develop tim GASA nie. Fokus dalam niche kewangan dan pelaburan seperti Forex, Bursa Saham, US Market dan Kripto.

Tim akan aku develop, peringkat pertama aku tak filter lagi, semua akan join, lepas dapat buat duit, aku akan filter dan support grup khas sahaja untuk buat duit long term dengan aku, akan guna 100% online marketing apa yang aku tahu dan guna sendiri.

Sedikit info permulaan untuk siapa yang follow aku,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *